Tim:Ik vond het echt leuk bij jullie. Vooral het klimen in de put. Dank je wel. Groetjes van tim

Hannah:Deskundige begeleiding en zeer betrokken behandelaar. Fijne praktijk met veel expertise. Er wordt naar het kind in zijn geheel gekeken, dit was precies wat er nodig was. Bedankt voor de begeleiding!

Carolien:Deskundig onderzoek en behandeling op een prettige manier. Mijn zoontje ging altijd met plezier en komt een stuk beter mee tijdens het schrijven op school. Fijn, bedankt.

Marieke:Zo blij met alle lieve aandacht en inzet van Annemiek van de Klimboom. Fien is zo gegroeid, zoveel zelfverzekerder van haar kunnen en daardoor opener naar het onbekende. Wat eerst nog allemaal spannend was durft ze nu gewoon. Hard zwaaien, hoog klimmen etc. dit zien we dan nu ook terug in een meisje die veel meer aandurft op het schoolplein, in het bij zijn van anderen en ook thuis. Het is zo leuk om te zien met hoeveel plezier Fien altijd naar de Klimboom gaat en tijdens het spelen aan het lachen is. Zo bedankt voor dit alles!

Danielle & Evy:Super fijne begeleiding gehad! Heel fijn dat het aan huis kon en door jullie hulp gebruikt mijn meisje van 5 maanden haar armpje weer helemaal zoals het hoort! Ben echt super blij met jullie hulp! Bedankt namens mij maar vooral bedankt namens Evy! (Ze vond de fysiotherapeute ook nog eens super leuk!)