Generated by Pure CSS Menu.com : Free CSS Drop Down Menu Generator  

Tim
Ik vond het echt leuk bij jullie. Vooral het klimen in de put. Dank je wel. Groetjes van tim

Hannah
Deskundige begeleiding en zeer betrokken behandelaar. Fijne praktijk met veel expertise. Er wordt naar het kind in zijn geheel gekeken, dit was precies wat er nodig was. Bedankt voor de begeleiding!

Carolien
Deskundig onderzoek en behandeling op een prettige manier. Mijn zoontje ging altijd met plezier en komt een stuk beter mee tijdens het schrijven op school. Fijn, bedankt.

Marieke
Zo blij met alle lieve aandacht en inzet van Annemiek van de Klimboom. Fien is zo gegroeid, zoveel zelfverzekerder van haar kunnen en daardoor opener naar het onbekende. Wat eerst nog allemaal spannend was durft ze nu gewoon. Hard zwaaien, hoog klimmen etc. dit zien we dan nu ook terug in een meisje die veel meer aandurft op het schoolplein, in het bij zijn van anderen en ook thuis. Het is zo leuk om te zien met hoeveel plezier Fien altijd naar de Klimboom gaat en tijdens het spelen aan het lachen is. Zo bedankt voor dit alles!

Danielle & Evy
Super fijne begeleiding gehad! Heel fijn dat het aan huis kon en door jullie hulp gebruikt mijn meisje van 5 maanden haar armpje weer helemaal zoals het hoort! Ben echt super blij met jullie hulp! Bedankt namens mij maar vooral bedankt namens Evy! (Ze vond de fysiotherapeute ook nog eens super leuk!)
banner Home
De praktijk
Kinderfysiotherapie
Ergotherapie

Logopedie
Werkwijze
Samenwerking


Voor kids
Links
Contact
Privacyverklaring

Contact gegevens


De Klimboom Lelystad
Kwelder 2
8224 CN Lelystad, Nederland

Telefoonnummer:

+31(0)320-235341