Slide One
Slide One
Slide One
Slide One
previous arrow
next arrow

Integrale Vroeghulp
U bent bezorgd over de ontwikkeling of het gedrag van uw kind, maar u weet niet wie u daarbij kan helpen. Of is het minder duidelijk? Zegt uw gevoel dat er iets met uw kind aan de hand is, maar weet u niet precies wat? Wacht niet af en bespreek uw vragen en zorgen met de mensen van Integrale Vroeghulp. Juist als uw kind nog klein is, zijn zij er voor uw kind en voor u.

Er zijn veel verschillende organisaties die ondersteuning bieden aan gezinnen met jonge kinderen met een ontwikkelingsachterstand of gedragsproblemen. Bij Integrale Vroeghulp werken een aantal van deze organisaties (zoals MEE, kinderrevalidatie en kinderdagcentra) samen. Juíst die samenwerking maakt Integrale Vroeghulp zo waardevol. Ieder brengt zijn of haar eigen deskundigheid mee; er wordt van alle kanten naar uw situatie gekeken. U vindt er een luisterend oor en uw vragen worden snel, gericht en doeltreffend beantwoord.
Twee kinderfysiotherapeuten en  een logopedist van de Klimboom hebben zitting in het kernteam van Integrale Vroeghulp regio Lelystad. Kinderen die via het IVH traject opvallen in de communicatie en/ of (senso) motorische ontwikkeling kunnen op verzoek van de IVH en ouders door ons worden onderzocht. 
Indien van belang zijn wij aanwezig bij de teambesprekingen over de kinderen die door de IVH worden onderzocht.