Slide Two
Slide Two
Slide Two
Slide Two
previous arrow
next arrow

Kwaliteit

Alle kinderfysiotherapeuten van de Klimboom zijn BIG- geregistreerd en staan in het Centraal Kwaliteitsregister
van het KNGF en NFVK. De Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de kinder- en jeugdzorg (NVFK) vertegenwoordigt de beroepsgroep van kinderfysiotherapeuten en is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Sinds de start van het Plus-programma in 2017 zijn wij een Pluspraktijk. De kwaliteit van de zorg wordt gewaarborgd doordat wij ons houden aan de voorschriften en eisen die horen bij het certificaat PLUS-praktijk. Hierdoor worden wij door de zorgverzekeraars gezien als een praktijk waar uw kind de beste zorg krijgt. Het zijn van een pluspraktijk houdt in dat de praktijk altijd in ontwikkeling is en kritisch reflecteert op zijn eigen handelen.

QDNA
Wij vinden het belangrijk om te weten hoe u onze zorg ervaart. Binnen de praktijk wordt de ervaring van ouders gemeten middels een vragenlijst uitgezet door het bedrijf QDNA. Wij krijgen hier met regelmaat rapportages van welke wij gebruiken om de kwaliteit van onze zorgverlening en de praktijkvoering teverbeteren.

KNGF-plus LDF
Een van de eisen van het certificaat Plus is deelname aan de Landelijke Database Fysiotherapie. Wij leveren alleen met uw toestemming geanonimiseerde gegevens aan om in het algemeen de fysiotherapeutische dienstverlening te monitoren en te verbeteren.